مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. من هشت سال است از همسرم جدا زندگی میکنم ایشان مرا به خانه راه ندادند در ان زمان ایشان اعتیاد داشتند و هم اکنون ترک کردند من شکایت کردم و رای دادگاه رد شد و نه نفقه و نه طلاق قبول نشد حالا من باید چیکار کنم تا از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنم ایشان حاضر به هیچ کاری نیست نه زندگی نه طلاق نه خرجی در ضمن ما تمام مشکلات اعم از بیکاری و بی پولی و سوظن و هتک حرمت و ضرب و شتم و هرگونه اذیت و آزاری مرا عذاب میدهد

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
به نظر میرسد که باید عسر وحرج خود را در داگاه اثبات نمایید . بهتر است به وکیل دادگستری مراجعه و مشورت نمایید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید ترک انفاق شکایت کنید ولی قبل ان با وکیل مشورت کنید در صورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی شوید .

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام ترک نفقه قابل طرح و برای سایر موارد هم امکان شکایت وجود دارد