مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث و حق فرزندی

با سلام
اینجانب 4پسر و 3دختر دارم که پسرانم در کارگاه بافندگی که داشتم مشغول به کار پیش بنده بودند و در این چند سالی که پیش من کار می کردند تمام حقوق و بیمه شان را به طور کامل دادم و به درخواست آنها کارگاه را جمع کردم و یک مغازه اجاره کردیم و هر کدام مشغول کار دیگری شدند و یک منزل سه طبقه داشتم که 3تا از پسر ها در آن ساکن شدند و یک دانگ از آن خانه هم رفت در قباله ی عروس اولم برای پسر آخرم هم یک تیکه زمین داشتم فروختم و کمک هزینه ی یک منزل را دادم بهش حالا بین فرزندانم اختلاف به وجود اومده
می خواستم ببینم برای تقسیم عادلانه ی اموالم بین فرزندانم باید چه کاری انجام بدهم و به کجا مراجعه کنم که این تقسیم را برای من انجام بدهند
و آیا پسرانم می توانند از من ادعای سابقه ی کار داشته باشند و من چیزی به عنوان سابقه ی کار به آنها باید بدهم
با این وجود که 15سال است بدون دادن اجاره در منزل من ساکن بوده اند

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر رابطه شما و فرزندان کارگر و کارفرما فرض شود بله بایستی به پرداخت حقوق و بیمه آنها اقدام می کردید اما در صورتیکه فرزندان از اموال شما مثلا بعنوان مستاجر استفاده کرده باشند می توانید تقاضای اجاره بها کنید.

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید