مشاوره حقوقی رایگان - تعیین محل سکونت دختر بچه 9 ساله بعد طلاق

با سلام و احترام
آیا دختر که 9 سالش تموم شده میتواند بدون اجازه پدر بعد طلاق از شهر محل سکونت همراه مادرش خارج شود و ساکن شهر دیگر شود

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بعد از سن بلوغ خودش میتواند تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بعد از سن بلوغ میتواند خودش انتخاب کند که با چه کسی بماند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زمانی که یک دختر به سن 9 سالگی می رسد بالغ فرض می شود و از آن خارج شده و خودش می‌تواند تصمیم بگیرد که با پدر زندگی نماید و یا با ما در زندگی نماید و اگر مادر فرزند را نزد خود نگه دارد یا به شهری منتقل کند یا این اقدام توسط پدر انجام شود طرف مقابل می تواند دادخواست حضانت و نگهداری را به طرفیت طرف مقابل مطرح نماید یا کار را به یک وکیل بسپارد