مشاوره حقوقی رایگان - ارائه کپی مدرک دانشگاهی جهت ارتقاء تحصیل کارمند رسمی ثابت

نه من خبر از ارتقا تحصیل داشتم ونه دانشگاه رفته ام مدرک دیپلم در احراز شغلی بنده آخرین مدرک است.طی توطئه ای این ارتقاء ازدیپلم به لیسانس بدون دستورمدیروقت بدون درخواست من بدون استعلام ازدانشگاه بدون طرح درشورای اداری فقط بایک برگ کپی ساختگی ‌که ارائه دهنده مجهول الهویه است کارگزین اداره بدون هیچ تشریفات اداری وبدون اینکه گروه وطبقه شغلی ارتقا6 یابد حکمی باشرح حقوق ومزایای شما درسال99بهشرح زیر قابل پرداخت است و هیچ کلمه ای مبنی بر ارتقا تحصیل ننوشته فقط انشائی کلمه لیسانس عمران درج شده و در جواب استعلام دادگاه اداره نوشته استفاده شده دوسال حبس بریدن 10ماه است محبوسم و حقوق قطع حق حضور در محل کار در مواقع مرخصی از زندان یا اشتغال درخارج اززندان نمیتونم محل کارحاضرباشم آیا معیشت هم با23سال سابقه و51سال سن تعلق نمیگیره؟ ممنون میشم جواب بدهید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا باید وکیل می گرفتید تا در چندین مرحله رسیدگی از شما دفاع کند ، ثانیا سابقه 23 ساله شما ازبین نمی رود اگر خود اداره شما را بازنشست نکرد میتوانید با پرداخت حق بیمه به مدت 7 سال باقی مانده بازنشست شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید