مشاوره حقوقی رایگان - ارتقاء شغلی بعد از انتقال از یک دستگاه به دستگاه دیگر

سلام وقت شما بخیر
من سال 1399 از یک دستگاه به دستگاهی دیگر انتقالی گرفتم، و سال 1395 مطابق قانون خدمات کشوری ارتقاء شغلی داشته ام (از پایه به ارشد) حالا بعد از 6 سال و بالغ بر 18 سال سابقه در خواست ارتقاء از رتبه ارشد به خبره را دادم، کارگزینی دستگاه میگه باید از انتقالیت به دستگاه فعلی 6 سال بگذره. و گذشت 6 سال از آخرین ارتقاء ممکن نیست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
متشکرم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده استخدامی و کاری شما باید مرود برررسی قرار گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دیوان عدالت اداری با ارائه دلایل محکم پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بستگی به قوانین دستگاه خدمتی مربوطه دارد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان و سپس دیوان پیگیری کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جهت اظهارنظرقطعی نیاز به بررسی مدارک و سوابق استخدامی حضرتعالی می باشد