مشاوره حقوقی رایگان - کارگاه خانوادگی

سلام بنده در یک کارواش که مالک او پدر و عمو هستند ولی کل کارها اداری دست عمو هستند 5 سال کار کردم ولی باتوجه به اینکه این چند سال کار کردم هیچ حقوقی وبیمه دریافت نکردم لذا با توجه به اینکه کارگاه خانوادگی هست میتوانم طرح شکایت از پدر و عمو انجام دهم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی به شورای حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید به اداره کاذ شکایت کنید و پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما کارگر بودید و انها کارفرما و بیمه و سنوات نداشته باشید قابل پیگیری از طریق اداره کار و شورای حل اختلاف ان اداره هست . اما توصیه میشود قبل از هر اقدامی سعی کنید مسالمت امیز ان را حل و فصل نمایید