مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری پدر پسری

با سلام اینجانب 33 ساله با سابقه 10 سال بیمه تامین اجتماعی در کارگاه پدر مشغول به کار هستم ( بیمه پدر و پسری)، به علت کمبود کار ناچارا میخواهم اقدام به ترک کار نماییم، در صورت اشتغال در کارگاهی دیگر، (غیر پدر و پسری) مشغول به کار شوم و از آنجا نیز بعد از مدت ها ترک کار نماییم آیا برای 10 سال اول کارگاه پدر پسری میتوانم از مزایای بیمه بیکاری استفاده نماییم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق شماره تلفن گویا اطلاع رسانی سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی فرقی نمی کند اما یادت باشه خودت ترک کار کنی بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

عدم نیاز بگیرید می توانید اقدام کنید