مشاوره حقوقی رایگان - اجرای سفته 14 میلیونی

باسلام
اینجانب یه سفته 14 میلیونی دارم که فقط داخلش اسم و فامیل کدملی آدرس و اثر انگشت با امضا داره مابقیشو خودم میتوانم پر کنم مشکلی ندارد ؟
و اینکه این طرف هیچ پولی یا مالی ندارد چون به چند نفر دیگه هم بدهی دارد.
خواستم بدونم برای شکایت نتیجه کارم چی میشه اگر هم زندان برود بعد از 6 ماه بیرون میاد و حسابش با من صفر میشود؟
باتشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح دادخواست مطالبه وجه.طرف هم میتونه تقاضای تقسیط بده.اگر زندان هست و مال و اموال نداره که کارتون سخت تره چون ترس زندانم نداره