مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با خانم مطلقه

باسلام خدمت مشاوران عزیز
بنده قصد ازدواج با خانمی را دارم ایشان قبلا در نامزدی طلاق گرفته اند و هیچ اثری از مهر طلاق و اسم همسر سابقشون در شناسنامه ایشان نیست
از کجا مطمئن شوم که ایشان با شوهر سابقشون رابطه جنسی نداشته است
تورو خدا کمکم کنید
سپاس

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر عقد یا محرم بودند احتمال رابطه جنسی وجود دارد. اما طبق بخش نامه ریس قوه خانمهایی که عقد می‌کنند اما هنوز دوشیزه هستند و باکره هستند می‌توانند اسم شوهر سابق را از شناسنامه حذف کنند. در ضمن سعی کنید ابتدا این افکار را اصلاح کنید و سپس اقدام به ازدواج کنید. ایشان اگر هم رابطه جنسی داشته محرم شوهر سابق بوده و عمل غیراخلاقی و غیرشرعی و غیر قانونی نکرده.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اطمینان صد در صد نمی توانید داشته باشید ...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به پزشکی قانونی مراجعه و تقاضای صدور گواهی سلامت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه توانسته اسم شوهر اول را از شناسنامه حذف کند به نظر پزشکی قانونی تایید کرده که باکره بوده، ولی این موضوع صد درصد باکره بودن نامبرده را ثابت نمی کند.
بهترین راه حل این است که از پزشک متخصص یا پزشکی قانونی گواهی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ایشان دوشیزه هستند زیرا اگر ایشان باکره نبودند اسم و مشخصات همسر اولشان ، از شناسنامه ایشان پاک
نمیشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
میتوانید به همراه همسرتان به پزشک زنان مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ایشان طلاق گرفته باشد در رای طلاق غیر مدخوله بودن قید خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شرط اول در ازدواج صداقت می باشد به قول خود شخص اعتماد نمایید

حسین خوش بخت

جناب آقای حسین خوش بخت :

‌ سلام و تحیت،
در صورت ضرورت میتوانید به پزشک متخصص در امور زنان مراجعه و پس از معاینه گواهی سلامت بکارت اخذ نمایید..