مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

با سلام اينجانب خودرو خود رو واگذار كرده و وكالت چهار روزه دادم برای سند و تعويض پلاك خريدار ول كرده رفته مراغه شماره تلفن هم خاموش می باشد حالا طرف تا 98/02/04 تعداد 90 تخلف دارد فقط برای من اس ام اس جريمه اش می آيد من حتی دفتر خدمات قضايی شكايت كرده و من رو به دادگاه مفتح ارجاع داده و از هردوی ما درخواست حضور كرده كه خريدار نيامده و دستور توقیف داده ولی تا حالا خبری نشده است لطفا كمكم نماييد
شماره پلاك ايران ........

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تقاضای توقیف پلاک خودرو و بعد فک پلاک.البته توقیف منوط به مشاهده خودرو در خیابان هست.