مشاوره حقوقی رایگان - قرار تامین خواسته

با سلام
چک هایم بصورت امانی نزد یکنفر بود که شرط وصول چک ها انجام تعهد نامبرده بوداما نامبرده تعهدش را انجام نداده است اما وی حدود بیست روز قبل رفته چک هامو برگشت زده و قرار تامین خواسته گرفته اما در مدت ده روز قانونی شکایتی بابت اصل خواسته انجام نداده و بر روی خودروم توقیفی صورت نگرفته و من نیز خودروم را بعد از دریافت ابلاغیه تامین خواسته به نام خانمم پلاک و انتقال داده ام ایا شاکی میتواند در این خصوص معترض باشد و این انتقال را باطل کند البته من نیز همزمان با اینکه شاکی چک هایم را برگشت زده به جرم خیانت در امانت و عدم ایفای تعهد اتش از وی شکایت کرده ام

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تاریخ ابلاغ رای قطعی مبنی برمحکومیت شما، خودرو را انتقال داده باشید ممکنه شکایت فروش مال به منظور فرار از پرداخت دین از شما شکایت کند اما همینکه شما به اتهام خیانت در امانت ازش شکایت کردید نشاندهنده قطعی نبودن رای است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است شما دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.
خیانت در امانت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت