مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری غیر مجاز

سلام وعرض ادب خداقوت،بنده درسال99و400 داخل باغ شخصی اقدام به ساخت بنا کردم و باتوجه به اینکه دورتادور همسایگان ما قبلا ساختند و مشکلی نداشتند بدون تحقیق اقدام به ساخت کردم،حالا جهادکشاورزی ازبنده شکایت کرده و بایستی دردادگاه شرکت کنم،لطفا راهنمایی بفرماییدچنانچه راه حل مناسبی وجودداره،یک وکیل تو مشهد پیداشده میگه500میلیون تومان میگیرم برات تبرئه میگیرم،واقعآ توانایی پرداخت این ظلم رو ندارم.متشکرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حکم تخریب خواهند داد محتملا و تضمین وکیل هم میتواند غیر قانونی و خلاف باشد اینکار را نکنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه ساخت و ساز شما در زمین زراعی و باغ بدون مجوز اداره جهاد کشاورزی بوده اصولا محکوم خواهد شد و مدت زمان ساخت شما بیش از سه سال نبوده و کمتر بوده لذا دفاع مناسبی در این خصوص وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم تغییر کاربری غیر مجاز شده اید و طبق قانون ممکن است حکم تخریب صادر بشود یا به پرداخت جریمه طبق رای کمیسیون ماده 99 محکوم بشوید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده در هر صورت تخریب خواهد شد و گرفتن وکیل نتیجه ای نخواهد داشت