مشاوره حقوقی رایگان - مهر و موم اموال غیرمنقول

با عرض سلام سرقفلی که متعلق است به مستاجر و موجر فوت شده است در این صورت با توجه به این که مالکیت متعلق است به متوفی ورثه می توانند درخواست مهر و موم یکباب مغازه سرقفلی آن واگذار شده است را بخواهند؟ آیا افزایش خواسته یا تعیین بهاء در دادخواست مهر و موم در اولین جلسه رسیدگی از سوی خواهان وجه قانونی دارد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام در صورت مهر و موم که عموما صورت می پذیرد حق و حقوقات حضرت عالی به صورت کامل محفوظ و ممکن است خود به عنوان امین در مکان حضور داشته باشید همچنین ورثه یا احدی از آن ها می تواند با پرداخت مبلف سرقفلی نسبت به انفکاک حضرت عالی اقدام و مغزاه را حسب مورد مهر و موم نمایند/.
جواب سوال دوم بله خواهان می تواند تا پایان اولین جلسه افزایش دادخواست را اعلام نماید

یک وکیل

سلام. بله میتوانند این مورد را بخواهند و حق مستاجر محفوظ است. جواب سوال دوم شما نیز مثبت است.