مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام
خودرویی را که مالک رسمی و قانونی اش هستم با تامین خواسته وجه چک توقیف نموده ام. خلاصه پرونده : ماشین را به مبلغ 92 میلیون با آقای س معامله که بنا بر پرداخت نقدی کل ثمن بود و در قولنامه ذکر گردید. اما بعد از امضا قولنامه طرف با ارائه ی چکی به مبلغ 102 میلیون تومان و تاریخ فردای معامله، ما را قال گذاشت، البته ماجرا بسیار طولانی و زمانبر هست، در اصل ایشان چک را جا گذاشت و مدارک را به سرقت برد، قبل از آنکه توافقات ما بطور کامل منعقد شود (فقط قولنامه نوشتیم و خریدار خیلی سریع نسخه اصلی و کاربن و خودکار را داخل کیف گذاشت و ما را هم قانع کرد که نیازی به امضای شهود نیست چون به هم اطمینان داریم) ما به چک ایشان بدلیل خط خوردگی و مخدوش بودن ایراد کردیم لکن ایشان ما را سرگرم صحبت نمودند و گفتند که درستش میکنیم، بعد از مدتی به بهانه امتحان کردن خودرو، یکی از آنها بلند شد و ما هم به احترامش وارد حیاط شده ماشین را بیرون بردیم و او با ماشین ما رفت! ما بخیال اینکه نفر دوم در منزل هست زیاد مشکوک نشدیم، لکن چند دقیقه ای که ما بیرون منزل و هنوز درب حیاط را نبسته بودیم نفر دوم هم بیرون آمد و گفت دنبالش میرود چون خیابان ها را بلد نیست، خوب ما هرگز (متاسفانه) فکر نکردیم آنها چه در سر دارند ! به همین سادگی ماشین و مدارک ما را با زیرکی هرچه تمام ربودند ! البته نحوه ماجرا بسیار طولانیست و دادگاه هم متقاعد شده که کلاهبرداریست. بگذریم فردای روز معامله و دقیقا ٢٤ ساعت بعد آقای س ماشین را با شخصی بنام ب و به مبلغ 52 میلیون تومان که 45میلیون تومان نقد و 7 میلیون تومان هم بابت انتقال سند نگه داشته و در قولنامه اش ذکر شده فروخته ! آقای ب هم دقیقا یک روز بعد با آقای الف و به قیمت 62 میلیون تومان و هردو در یک بنگاه، اکنون آقای الف معترض و ثالث اصلیست، و همین آقای الف پرینت حسابی که ارائه نموده متعلق به فردی بنام آقای م هست جالب اینکه هنگام توقیف خودرو، آقای م ذیل صورت جلسه تیم آگاهی را بعنوان مالک امضا و اظهار میدارد که مالک ماشینه و قولنامه دارد و به مبلغ 75 میلیون تومان آنرا از آقای ب خریده است ! که این اظهار با پرینت حسابش 13 میلیون تومان اختلاف دارد ! ؟ تمام معاملات مذکور از ابتدا تا انتها در کمتر از 3 روز البته با احتساب ساعات شبانه روز (30 ساعت) صورت پذیرفته ! ! قولنامه ها ی بنگاه، در برگهای بسیار قدیمیست، و اوراق رد و بدل شده بین دادگاه توقیف کننده و بدوی بیانگر نبود قولنامه در دست متهمین است! نکته مهم اینکه دادگاه کیفری اتهام کلاهبرداری را به متهمین اولیه وارد دانسته و با توجه به روند پرونده بنده از تمام افراد مابعد اولین خریدار، بعنوان مشارکت در کلاهبرداری و انتقال مال غیر شکایت کرده ام، و تقاضای ابطال معامله و استرداد مبیع و خسارات را همزمان با رسیدگی اعتراض ثالث اجرایی ارائه نموده ام اعتراض ثالث اجرایی را که بعنوان رد تامین خواسته و آزاد سازی ماشین ارائه شده است را چگونه رد نمایم! توضیح اینکه پشیزی بنده دریافت نکرده و بنای معامله نقد و هیچ شرطی در قولنامه موجود نیست نه اسقاط خیار و نه چیز دیگری ! بینهایت سپاسگذارم از اینکه وقت گرانبهای خود را معطوف به پاسخگویی مینمایید.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر تقاضای رد تامین در پرونده ایی جداگانه مطرح شده کپی مدارک و صورتجلسه پرونده را ضمیمه پرونده کنید
ولی اگر در همان پرونده مطروحه میباشد لایحه ایی با همین مضموم به دادگاه ارائه و تقاضای رد تقاضا را بدهید