مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوق ابطال سند

همسر بنده ( زوجه) برای درخواست مهریه شکایتی کیفری معامله به قصد فرار از دین ( انتقال منافع زمین ملکی ) مطرح کردن که این شکایت پس از تایید در دادگاه بدوی در دادگاه تجدید نظر قاضی اعلام کردم چون انتقال ملک اوقافی (( پس از فسخ قرارداد زوج )) و با انعقاد قرارداد جدید به شخص دیگر (مادرم) صورت گرفته در مجموع تحقق ارکان جرم محرز نیست و رای به برائت من صادر شد.
همسر من همزمان شکایتی حقوق مبنی بر ابطال سند همین زمین اوقافی رو مطرح کردن که با وجودی که در دادگاه تجدید نظر شکایت ایشان رد شد بعد حدود چند ماه شکایت مجددی مطرح کردند خواستم از حضور شما وکلای محترم بپرسم آیا لزوما دادگاه حقوقی پرونده ابطال سند باید به رای دادگاه کیفری ( که تحقق ارکان جرم محرز ندانسته) استناد کنه و شکایت همسرم و رد کنه یا نه میتونه قاضی دادگاه بدون توجه به رای دادگاه کیفری به شکایت همسرم رسیدگی و رای به ابطال سند صادر کنه .

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،قاضی دادگاه حقوقی بر اساس استدلال خود رأی صادر خواهد کرد.