مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خاور

باسلام و خسته نباشید به همه
من یک سال پیش یه خاوری فروختم و طبق قولنامه ای که نوشتیم قرار شد پول خاور بیانه باشد برای خرید هیوندای چادری اما بعد از مدتی معامله بهم خورد و قرار بر این شد که نمایشگاهی هیوندا را فروخته و پول ما را بدهد اما زیر قولش زده و نه خاورم را میده و نه پولش را در ضمن هنوز سند خاور به اسم خودم است.
لطفا راهنماییم کنین؟؟؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

ازخریدار مطالبه ثمن معامله بکنید

یک وکیل

سلام " در فرض سوال اگر معامله دوم را با تراضی با فروشنده هیوندای کتبا تفاسخ و اقاله نموده باشید می توانید هم مطالبه ثمن معامله اول (فروش خاور) را از مرجع صالح قضائی بخواهید و هم تقاضای توقیف فیزیکی خودرو خاور که سندش به نام شماست و منتقل نشده را درخواست نمائید .

یک وکیل

قولنامه شما باید مطالعه گردد اگر حق فسخ معامله برای شما باشد یا اینکه طبق فرمایش همکار محترم بین خود یه متنی نوشته که حاکی از انفساخ یا اقاله معامله باشد می توانید خاور خود را پس بگیرید