مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو مهمان در مشاعات ساختمان

سلام ، 17 سال است در ساختمانی که 15 واحد دارد زندگی میکنم که پارکینگ سنددار فقط 9 تا وجود دارد درصورتیکه محوطه پارکینگ و حیاط جلو جای 6 ماشین پارکینگ دیگر را دارد وسالها هم به همین منوال سپری شده و مشکلی نیز نبوده و هرکسی در جای خویش پارک کرده و میکند ، تا جدیدا مهمانی از واحدهای پارکینگ دار ماشینش را جای واحدی که سالها در مشاعات میگذاشته است طلبکارانه میگوید که آقای x حق گذاشتن ماشینش را در مشاعات ندارد چون پارکینگ ندارد بخاطراینکه مهمان آقا یکموقع اذیت نشود ، حال بفرمائید که حق با کیست ؟ ممنون .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هیچ شخصی حق ندارد در حیاط مشاع خودرو خود را پارک نماید مگر با موافقت تمام مالکان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون موافقت تمام مالکین هیچ کسی حق پارک در حیاط را ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف مشاعات با اذن سایرین امکان پذیر است