مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان-حق پارکینگ

سلام در قسمت محوطه ساختمان ما استفاده 5 جای پارکینگ دارن
اما یکی از ساکنین در قسمت پارکینگ خودش که پارکینگ اختصاصی داره پارک نمیکنه (یعنی جای پارکش خالیه)و بیرون پارک میکنه که کسی ماشین نیاره داخل
ایا عمل ایشون از نظر قانونی درسته؟
دومین سوالم
ایا ساکنین میتوانند ماشین فرزندان خودشونو که در ساختمان ما زندگی نمیکنند در قسمت مشاعات ساختمان پارک کنند؟
ممنون میشم پاسخ بدین ?

پاسخ ها :

پارک خودرو مهمان در مشاعات ساختمان پارک نکردن خودرو در پارکینگ اختصاصی حق پارک در مشاعات ساختمان پارک خودرو