مشاوره حقوقی رایگان - امتناع نمایشگاه از تنظیم سند و تحویل قولنامه

6 ماه پیش یک خودرو از شخصی که با صاحب نمایشگاه رفیق بود معامله کردیم. مقداری از وجه را توسط کارت بانکی برادرم به کارتخوان نمایشگاه واریز کردم و مابقی دو فقره چک حامل دادم. حالا بعد از پاس شدن چکها نمایشگاه از تنظیم سند امتناع میکند. قولنامه هم نزد نمایشگاه هست.تنها مدرکم بیمه نامه است که بنام بنده است. خودرو هم بعلت تصادف رفته پارکینگ.چه اقدامی باید بکنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما علت امتناع را بیان کردید اما در هر صورت شما می توانید از طریق محاکم محترم دادگستری اقدام به اثبات قرارداد نمایید و بعد از اخذ حکم مبنی بر اثبات قرارداد خودرو با حکم دادگاه می‌توانید اقدام به تعویض پلاک و تنظیم سند نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا برای گرفتن مبایعه نامه به اتحادیه مراجعه نمایید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را به طرفیت
فروشنده و مالک اصلی اقامه نمایید
و اگر نتوانستید مبایعه نامه را بگیرید باید دادخواست اثبات بیع عادی و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک
را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات بیع الزام به تنظیم سند مطرح نمایید بدوا اظهارنامه در خصوص استرداد قولنامه مطرح و یا از طریق اتجادیه اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما برای اقامهدعوا نیاز به مبایعنامه دارید اگر به تحویل داده نشده باید اول اثبات بیع و الزام به تنظیم سند خودرو و فک پلاک ارایه بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه اقدام در صورت عدم تحویل مبایعه نامه، دادخواست اثبات مالکیت و انتقال سند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را درخواست نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به اساناد وجوه واریزی و بیمه نامه و شهادت شهود دادخواست وقوع بیع دهید سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی