مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص اخذ وجه چک از ضامن بدون نیاز به ضامن و اعسار ضامن

با سلام و تبریک سال نو

شخص کلاهبرداری با جعل امضای اینجانب و عدم حضور اینجانب در مرحله اول رسیدگی حکم محکومیت بنده را گرفته و ملکی را که بنده در سال هشتاد و شش قولنامه ای فروختم و در رهن بانک بود آزاد نموده و با توجه به ورود شخص ثالث در پرونده به مزایده گذاشت و فروخت و پس از پرداخت کل مبلغ چک و نیمی از خسارت دیرکرد و تاخیر تادیه حکم جلب مرا گرفته و مدت یکماه در زندان بودم و با گذاشتن سند وثیقه مرخصی گرفته دادخواست اعسار دادم ولی اجرای احکام ابلاغیه جهت معرفی مال جهت فروش را به ضامن داده و دادگاه اعسار من27اردیبهشت 1401 است ایا واحد اجرای احکام میتواند چنین ابلاغی به ضامن بدهد و مرا جلب کنند ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد
مشخص نیست که بخاطر محکومیت مالی جلب شده اید یا کیفری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد و اجرای احکام به ضامن ابلاغ خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر گواهی قطعیت و گواهی اعسار شما را در پرونده نسان دهید جلب موقتا تا تعیین تکلیف اعسار متوقف میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک اعسار خود را به دادگاه ارایه دهید