مشاوره حقوقی رایگان - رهن سند منزل توسط بانک

سلام خسته نباشید. مشکل ما تقریبا ب 15 سال پیش برمیگرده ک یکی از فامیل سند منزل ما رو از پدرم برای دریافت وام میگیره و بعنوان ضمانت نزد بانک قرار میده( اصل وام 28 میلیون تومان) بوده، بعد از چند سال بانک ب پدرم اطلاع میده ک فرد وام گیرنده هیچ قسطی رو پرداخت نکرده و منزل جزو اموال بانک و سند ب نام بانک انتقال داده شده و باید منزل رو ظرف 3 ماه تخلیه کنید، خلاصه پس از پیگیربهایی ک انجام دادیم مقرر شد 280 میلیون پرداخت کنیم تا این قضیه حل و فصل بشه. ما 130 میلیون پرداخت کردیم و مابقی رو بانک بصورت وام ب ما داد. حالا سئوال اینه ک با توجه ب پرداخت 280 میلیون آیا بانک هنوز این حق رو داره ک سند رو پیش خودش نگه داره یا طبق قانون باید ب ما پس بده.
در ضمن بانک گفته ک بعد از پرداخت اولین قسط از وامی ک خودشون ب ما دادند سند ب نام ما انتقال داده میشه ولی سند ب ما تحویل داده نمیشه تا پرداخت آخرین قسط وام. اضافه کنم ک کلی سفته و ضامنین با حقوق بالا از ما گرفتن. تکرار میکنم آیا باز این حق رو دارن ک سند رو پیش خودشون داشته باشند یا باید تحویل ما بدهند. با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر شما برای دریافت اون وام مجدد سند را در رهن بانک نگذاشته باشید و ضامن های دیگری معرفی نماید نموده باشید به پسند شما الان آزاد شده و میتوانید سند را رفع فک نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید توسط بانک از سند ، فک رهن انجام بشود
و اصل سند باید به شما مسترد گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بعد از پرداخت اقساط معوقه بانک و تسویه بدهی نامه تصفیه حساب را از شعبه بانک گرفتید و به اجرای احکام بردید میتوانید درخواست رفع بازداشت سند خانه را دهید و هیچ منعی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حقی ندارید می توانید طرح دعوا کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله سند را میتوانند تا اتمام اقساط به شما ندهندولی باید سند بنام شما شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مهم این است که سند به نام شما منتقل گردد. بعدا میتوانید دادخواست الزام به تحویل سند بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بعد از تنظیم سند الزام به تحویل سند مطرح نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی تا پرداخت اخرین اقساط به شما کمک و مساعدت کردن فراوان