مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن ملک

باسلام.ملک(400 متر مغازه پایینه 2 طبقه مسکونی روشه که خودمون ساکنیم) پدر مرحومم وام بانکی داره واز ابتدای دریافت وام (سال 78 )هیچ قسطی ندادیم و بانک میگه سال 91 ملک شده مال ما اما چون معارض داره نتونستیم سند ملک جابجا کنیم و معارض هم از خود ماست؟ حالا ما میتونیم مغازه رو اجاره بدیم یا بانک میاد اموال مستاجر رو توقیف میکنه؟ (سند هنوز به نام پدرم در رهن بانکه_ مبلغ بدهی ما 7 میلیارد و مبلغ کل ملک 200 میلیارد هستش)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا مالک مسئول است و اموال مالک ضبط می‌شود اگه شخصی اجاره نامه داشته باشد ارتباطی به ایشان ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ملک شما بنا به مزایده به مالکیت بانک درآمده باشد حقی جهت اجاره یا انتفاع در آن ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند نزده باشید می توانید اقدام کنید

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

برای بررسی دقیق موضوع به صورت حضوری به یک وکیل دادگستری مراجعه فرمایید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا زمانی که بانک اجراییه نگرفته همه ما ی میتونید انجام دهید