مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

با سلام. در سال 75 حدودا 24 هکتار زمین از طرف امور اراضی شهر منطقه به پدر ما و 7 نفر از شرکا واگڎار گردید که بدون سند بود تا اینکه اون 7 نفر شرکا سهم خودشان را فروختند وبجای پدر بنده هم نماینده شفاهی مشاع امضا کرده بود
تا اینکه سال 85 از پدر بنده وکالت گرفتند برای انتقال سند ‌، درصورتیکه یکسال قبلش پدرم بعلت بیماری وکالت خانواده را به بنده داده بودند تا اینکه سند درست نشد وسال 90 پدر بنده فوت کردند ، سال قبل نماینده امور اراضی در محضر حاضر شد و سند قطعی 24 هکتار را هر نفر 3 هکتار بنام شرکای ما انتقال قطعی دادند که بنام خریدار منتقل شد اما بنده بجای پدر با وکالت ورات نماینده شدم و سند بنام تک تک وراث منتقل شد، الان خریدار رفته شکایت کرده و با توجه به قولنامه دستی که امضای شرکا وپدر بنده هم زیر اون قولنامه حک شده و وکالت نامه که از پدر بنده داشتند ، حکم الزام به تنظیم سند را بر علیه وراث خونواده ما گرفته ،سوال : اولا پدر بنده به هیچ عنوان سال 75 امضا نکرده مطمین هستیم واز طرفی آیا زمین واگڌاری امور اراضی حق خرید و فروش اون زمان داشتند شرکای ما ؟ و اینکه وکالت پدر بنده با فوتش باطل شده درصورتی که یکسال قبلش هم به بنده که پسرش هستم وکالت داده بودند ‌،

آیا من میتوانم با توجه به اینکه ده روز دیگه وقت رسیدگی دادگاه داریم باتوجه به جعل بودن امضا اعتراض به جعل امضا وتقاضای کارشناسی خط وامضا کنم ؟

وایا زمین واگزاری امور اراضی بدون سند حق فروش داشتند ؟

و اینکه 4 نفر از وراث را پارسال با واربز 5 ملیون تومان خریدند و سهمشون انتفال دادند را میشه برگشت داد ؟

ممنون میشم با وجود طولانی شدن سوال ،راهنمایی بفرمایید کمال تشکر از زحمات شما .
،

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که پدر شما امضا نکردند می توانید اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر جعل رخ داده ادعای جعل مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما از جهات مختلف قابل بررسی است
و اصولا این زمینهای واگذاری امور اراضی ، غیر قابل انتقال هستند و
در صورت انتقال ، انتقال باطل
خواهد بود و ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر جعلی بوده و مهلت کارشناسی سپری نشده میتوانید به نظریه اعتراض کنید . در نظر داشته باشید پرداخت هزینه کارشناسی هیات سه نفره با شماست. همچنین در برخی اوقات اراضی بدون سند نیز تحت شرایط پذیرش از سوی طرفین معامله قابل فروش و انتقال است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جعل رخ داده ادعای جعل مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید ادعای جعل نمایید
اگر وراث سهم خود را انتقال داده باشند صحیح و نافذ می باشد مگر تحت شرایطی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک می باشد،ضمن اینکه اگرجعل رخ داده میتوانیدادعای جعل نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اقدام کنید به کارشناس خط و امضا احاله میشوذ