مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح منجر به شکستگی و خردشدگی

سلام

دو نفر بنده رو مورد ضرب و جرح قرار دادند که یک نفر از اونها با چاقو به بازوی من زد و یه نفر دیگشون من رو هل داد که متاسفانه روی مچ دستم زمین خوردم و دستم دچار شکستگی و هم خردشدگی شد حالا اونیکه من رو با چاقو زده متواری و اونیکه من رو هل داده به قید وثیقه ازاده پرونده تو دادسرا کامل شده و قرار جلب به دادرسی صادر شده ایا برای اثبات ضرب و جرح حتما باید دو شاهد مرد داشته باشم چون من الان فقط یک شاهد مرد دارم که تو دادسرا شهادت داده و یا اینکه میشه با یک شاهد مرد و یک قسم جرم رو اثبات کرد در ضمن ادله من نامه پزشکی قانونی شهادت یک شاهد مرد و تحقیقات محلی است در ضمن یک شاهد دیگه دارم که تو کلانتری شهادت داده ولی حاضر نیست بیاد دادگاه ایا شهادت مکتوبش تو کلانتری برای دادگاه اعتباری داره

با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

شهادت حتما باید در دادگاه انجام بشه . ولی اگر شاهد شما ترس حضور داره میتونید از دادگاه تقاضای اخذ شهادت بدون حصور متهم را بخواید