مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

با سلام بنده زمینی رو از مالک جهت احداث انبار به مبلغ مشخصی به مدت یکسال رهن کردم اما بعد از اتمام زمان و توافق شفاهی با مالک و بدون تمدید قرارداد با همان میزان رهن اولیه قرارداد ما ادامه داشت اکنون مالک خواهان تخلیه و تحویل زمین رو داشت که بنده هم قبول و تخلیه نمودم اما ایشان از دادن مبلغ اولیه رهن و همچنین برداشت سقف و دیوارهای انبار احداثی بنده جلوگیری و میگوید ساختمان انبار احداثی را باید بمن بدهی همینطور پول رهن حال تکلیف من در صورت شکایت چیست و قانون در این رابطه چه حکمی دارد؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر انبار رو میخواد میتونه هزینه رو بده
پول رهن رو هم حتما باید بهتون بده وگرنه دادگاه دادخواست مطالبه وجه بدید