مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشارکت

سلام
با تشکر از تمام وکلای زحمت کش
من یک واحد آپارتمان در سال 95 خریداری کردم که وام 50 میلیونی داشت رو قرارداد نوشتن که از تاریخ عقد قرارداد تا 18 ماه سود مشارکت بصورت 50 خریدار و 50 فروشنده و بعد از آن به عهده فروشنده میباشد الان فروشنده وام رو تمدید کرده شده 29 ماه و الان به بانک ما رو برای تقسیط وام معرفی قراره بکنه و میگه تا 18 ماه من نصفشو میدم بقیه شو خودت باید بدی تا 18 ماه سود بانک 8200000 میشد الان15000000 میشه

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مطابق توافق قبلی که هنگام نوشتن قرارداد ، توافق نموده اید عمل کنید