مشاوره حقوقی رایگان - ماشینم رو خوابوندن به علت خلافی صاحب سند نمیاد دنبال کاره ماشین

با سلام من یک خودرو خریدم که اقساطی هست که از 12 قسط فقط 2 تا مونده سر وقت دادم 20 روز پیش ماشین رو به علت خلافی بالای 1 تومن خوابوندن بعد که به صاحب سند گفتم بیاد دنبال کاره ماشین هی تفره رفت چون ماشین گرون شده بعد دیگه جواب نداد سره جرو بحث من قول نامه معتبر دارم میتونم ماشین رو در بیارم باهاش چکار باید بکنم من حتی حاضر بودم 2 قسط باقی ماندرو یک جا بدم که مالک ازم پول بیشتری خواست تا سندو بزنه که من باهاش بحثم شد میشه کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

پرداخت اقساط و ارسال اظهارنامه به طرف مبنی بر تسویه حساب کامل و سپس طرح دادخواست الزام به انتقال سند علیه فروشنده