مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن شماره شاسی رو اتاق

سلام پژو 89 خریدم زیر کاپوت روی سینی ویکی هم صفحه پرچ شده کامل شماره شاسی نوشته شده وبا شماره شاسی کارت ماشین مطابقت داره ولی زیر صندلی عقب ویا بالای رکاب که معمولا شماره شاسی نوشته میشه هیچ شماره ای نیست الان این ماشین مشکلی برای تعویض پلاک داره یا نه اگه مشکلی داره تازه ه
خریدم فورا معامله رو کنسل کنم ب یکی دوتومن خسارت میدم به صاحب ماشین ولی حداقل دردسر نمیکشم لطفا کمکم کنین و راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پلیس راهور یا مرکز تعویض پلاک پیگیری نمایید.
تشخیص موضوع با کارشناس مربوطه است.