مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکوائیه حقوقی مجدد

باسلام.
یکی از برادران ما از بقیه برادران و خواهران خود به جهت مشخص شدن سهم الارث از محل زمین های کشاورزی و مزروعی به ارث
رسیده از پدر شکوائیه ای در دادگاه طرح نموده بود پس از 2 جلسه برگزاری رسیدگی و استعلام از مراکز مربوطه(جهادکشاورزی) به لحاظ اینکه زمینهای کشاورزی بدون سند رسمی و یا نسق « جزا زمین های خالصه و دولتی»شناخته شده و بقولی پدر ما را بعنوان متصرف و کشاورز و زارع زمینهای یاد شده معرفی و از این نقطه نظر صاحب زمین تشخیص داده شده بود، بر مبنای آن قاضی پرونده از صدور رأی تقسیم ماترک با اذعان به این نکته که زمین های این چنینی« زمین های خالصه» به هیچ وجه قابل تقسیم نیستند، امتناع و خودداری نمود. اما بصورت شفاهی گفتن که باید خودتان بصورت عرفی و کدخدا منشی اقدام به تقسیم زمینهای میان خودتون نمائید و یا اینکه اقدام به سند گرفتن از طریق مراکز مربوطه( اداره کشاورزی) و سپس اقدام به تقسیم کنید. که بدنبال آن برادر ما از شکایت خود صرف نظر کردند. لکن 3،4 نفر از برادران و خواهران « از وراث پدری» با برنامه و قول و قرار پشت پرده و سازش و همفکری و همدستی ایی که با هم داشته اند و برادر شاکی را از رسیدن به عواید حاصل از کشت و کار زمینهای مورد اشاره محروم ساخته بودند، با بهانه تراشی و سنگ اندازی همچون گذشته اما این بار بطور آشکار حاضر به حضور در جلسه تقسیم زمینهای فوق الاشاره به خاطر منفعت طلبی یکجانبه وبرای بهره برداری بیشتر، نشده و نیستند.
حال سوال این است آیا برادر شاکی به تنهایی یا به همراه خواهران و برادران موافق نظر ایشان میتوانند مجددا شکوائیه ای تنظیم و اعاده دعوی کنند؟ لطفا با ارائه طریق و توصیه های لازم جهت برون رفت از مشکل ایجاد شده ، راهنمایی فرمایید. متشکریم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما خیلی طولانی است و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی ، نیاز به بررسی اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود