مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل خونه

باسلام
درشب مراسم خواستگاری پدرخانمم اعلام کردکه ی اپارتمان به دخترمیدم.
هنگام زندگی مشترک ازطریق خانمم گفت چون اپارتمان کامل نیست وباپیمانکارش به مشکل خورده بود،گفت بعدازتامین دلیل ازدادگاه علیه پیمانکارش من ازجیب خودم خرج کنم وبریم ساکن بشیم.
بعدازیسال ونیم زندگی مابهم خوردومنم خانمم رومحکوم کردم به عدم تمکین درخونه ای دیگه
حال پدرخانمم رفته تقاضای اجرت المثل دوسال کرده بافقط یدونه استشهاد.
یکی ازشهودکتبازیرکپی استشهادیه مجدداعلام کردمن فقط مدت حضورشماروقبول دارم نه توافقات مالی واجاره رو.
درصورتیکه من حدود15میلیون خرج اونجاکردم ومدارک روهم دارم.
میتونم منم ازافرادی که اونشب خواستگاری بودن بابت حرفهای پدرخانمم استشهاد بگیرم؟
ایا میتونه بدون قولنامه بااستشهادی که یکی ازشهود نصفش روقبول داره کاری بکنه؟
اصلا هیچ مدرکی بین ما ردو بدل نشدکه اجاره بایدبدم چون همچین قراری نداشتیم وفقط بابت محکوم شدن دردادگاه خانواده وگرفتن حکم ازدواج مجددم اینکارو کردن.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اثبات موضوع از طریق ارایه مدارک و خرجکرد و شهود