مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق نگهبانی باغ تالار

درود و عرض ادب ، من دوسال نگهبان باغ تالارم خودم نصف روز هستم ولی همسرم تمام شبانه روز باید حضور داشته باشن ، هیچ گونه حق و حقوقی تو این دوسال بهمون تعلق نگرفته فقط یکبار مبلغ نزدیک یک تومن برامون واریز کرده و تمام کارهای باغ تالار رو انجام دادیم الان می‌خوام حق و حقوق و سنوات ام رو بگیرم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ، این رو هم بگم خدمتتون که در قرار داد چیزی از حق و حقوق قید نشده و اینک قرار داد دست ماهم نیست و هیچ عکس یا رونوشتی هم نداریم .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شهادت شهود به اداره کار محل شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شورای حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار محل باغ تالار پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اداره کار شکایت کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص
اداره کار شکایت نمایید و رابطه قراردادی و ادعای خود
را ثابت نمایید
که اثبات رابطه خانوادگی سخت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از شورای حل اختلاف کارگری محل خدمت خود اقدام نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بااستناد به وجه های واریزی استخدام و رابطه کارگری را اثبات و در هیات تشخیص اداره کار برای حقوق شکایت کنید