مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با سلام..بنده طلبی از کسی داشتم که حاصل چک برگشتی بود چک‌من مبلغ 400میلیون
و ارزش ملک تجاری طرف 4میلیارد
در روز مزایده کسی خریدار نبود و دونگی در سند به اسم من زده شد
و به خاطر دشمنی که با بنده دارن نمیزارن من سهم خودم رو بفروشم مشتری رو پر میدن ایا راهی هست من بتونم سهمم رو بفروشم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست خلع ید و افراز و فروش مال مشاع بدهید

یک وکیل

با سلام
بله به راحتی امکان پذیر می باشد در صورت تمایل تماس حاصل بفرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در تصرف آنهاست دادخواست خلع ید بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به اداره ثبت مراجعه و
درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید و بعد درخواست دستور فروش مال مشاع را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید..