مشاوره حقوقی رایگان - سگ در کوچه گاز بگیرد دیه دارد یا نه

خانمی در کوچه که سگ پاکوتاه داشت و سگ ما در حیاط خانه بود با دیدن اون سگ بیرون رفت و دوتا سگ دعوا گرفتن و اون خانم الان ادعا می کنه که سگ شما انگشت من و شکسته و می رم براتون شکایت می کنم آیا بهشون دیه تعلق می گیره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دستش شکسته باشد به نظر قابل اثبات نیست که به خاطر سگ شما اتفاق افتاده است.
به هر حال اگر ثابت کند که سگ باعث شکستگی انگشتش شده دیه قابل مطالبه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در درجه اول باید ثابت شود که شکستگی انگشت در نتیجه حمله سگ شما بوده تا بتوانند اقدامی کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر مطابق آنچه در سوال آمده است اثبات شود بله دیه قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مالک سگ در هر حال باید دیه زیان دیده را پرداخت نماید

بهنام چهاردولی

جناب آقای بهنام چهاردولی :

در صورتی که اثبات بشه شما سگتون رو تحریک کردید یا با توجه به اینکه سگتون حالت وحشی داشته باشه امکان دریافت خسارات توسط ایشون وجود داره هرچند شما باید به دو نکته توجه کنید اول اشاره به نقش فعال سگ طرف مقابل و دوم اینکه زمان نگهداری مدید این سگ و عدم بروز هیچ مشکلی از ناحیه ی سگ لزوم نگهداری سگ

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر شما درحفاظت از سگ کوتاهی ومرکب تقصیر شده باشید بله

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت اثبات تقصیر بله. جهت اطلاع و مشاوره حقوقی و یا پیگیری در محاکم دادگستری صرفاً به ""دفتر وکلای دادگستری شهرتان"" مراجعه نمایید و از مراجعه و مطرح کردن اسرار پرونده و زندگی خود در دفتر موسسات حقوقی و داوری و کارکنان آن ، جداً خودداری نمایید.

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
ادله اثبات دعوی کیفری درماده 160 قانون مجازات احصاشده ست
پس اگر خانمه شکایت کند باید دلیل هم داشته باسدکه سگ شما انگشت وی را شکسته ست . بعد به پزشکی قانونی برود یا پرونده بیمارستانی و بالینی داشته باشد و سپس طبق قانون وجدول دیات بتواند ازشما دیه بگیرد .انچه مهم است اثبات ورود ضررو خسارت ازناحیه سگ شما به ایشان است و صرف ادعا کافی نیست و مشکلی را حل نمیکند . مضافا اینکه شمامکلف به حفظ ومهارسگ خود هستیدو محکوم بپرداخت خسارات ناشی از عمل حیوان خود هستید