مشاوره حقوقی رایگان - علت گازگرفتگی شدید سگ و پاره شدن چندتاندوم دستم

سلام و خسته نباشید بنده رو ی سگ سرابی ک تو ی کارگاهی ک برادرم اونجا کار میکنه گاز گرفته و کلا ی تیکه ازساعد دستم رو پاره کرد و چندتااز تاندونای دستم پاره شده بود و بنده ی هفته بیمارستان بستری بودم و الان دکتر دوماه هم کلا استراحت داده ک نمیتونم هیچ کاری با دستم بکنم بنده چیکار میتونم بکنم ایا الان میتونم برم شکایت کنم چون برادرم گفته بود تو شکایت نکن من هزینه بیمارستان و بیکار بودنتو از صاحب کار میگیرم ولی انگار برادرمم هم بهم کلک زده و هیچ کاری نمیکنه من چقد هزینه میتونم هزینه از صاحب سگ بگیدم ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت کنید و پزشکی قانونی دیه را مشخص میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید، تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصل بر تقصیر صاحب سگ است و ایشان باید عدم تقصیر خود را ثابت نمایند . می توانید مطالبه دیه نمایید

ماده 522 - متصرف هر حیوانی که از احتمال حمله آن آگاه است باید آن را حفظ نماید و اگر در اثر تقصیر او، حیوان مزبور به دیگری صدمه وارد سازد، ضامن است. ولی اگر از احتمال حمله حیوان آگاه نبوده و عدم آگاهی ناشی از تقصیر او نباشد، ضامن نیست.
تبصره 1 - نگهداری حیوانی که شخص توانایی حفظ آن را ندارد، تقصیر محسوب می شود.
تبصره 2 - نگهداری هر وسیله یا شیء خطرناکی که دیگران را در معرض آسیب قرار دهد و شخص قادر به حفظ و جلوگیری از آسیب رسانی آن نباشد، مشمول حکم تبصره (1) این ماده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مهم نظر پزشکی قانونی است چرا که پزشکی قانونی است بعد از معاینه درصد دیه را مشخص میکند