مشاوره حقوقی رایگان - حمله سگ

سلام. یک ماه پیش سگ حمله کرد و ران پای من روزخمی 3 سانتی ایجاد کرد میخوام بدونم دیه چقدر داره و من رو هم با شدت برز مین انداخت. ممنون جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند و در اجرای احکام محاسبه میشود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بعد از تایید پزشکی قانونی اجرای احکام تعیین میکند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مقدار دیه توسط پزشکی قانونی تعیین میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعیین درصد دیه با پزشکی قانونی است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی و اجرای احکام است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میزان دیه صدمات و جراحات وارده توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا به پزشکی قانونی مراجعه و شپس دادخواست مطالبه دیه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ، میزان صدمات و دیه را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و توسط اجرای احکام محاسبه می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.