مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری از افراد بد گو

با سلام آیا می شود از کسانی که در تحقیقات محلی گزینش بدگویی میکنند و تهمت و افترا میزنند شکایت کیفری کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر امکان اثبات داشته باشید بله قابل پذیرش است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید امکان پذیر است باید دید چه چیز بیان کرده اند؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر در صورت شکایت نتیجه نخواهید گرفت
زیرا قابل اثبات نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید که تهمت بله می توانید شکایت کنید.
به نظر بنده قابل اثبات نیست.
کسی که بد گویی کرده اظهارات خود را امضاء نکرده است که شما بتوانید ثابت کنید و از طرفی مامور تحقیق نیز به نظر شهادت نمی دهد که فلانی پست سر شما فلان حرف را زده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتی که بتوانید اثبات نمایید امکان پذیر است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تحت شرایطی قابل پیگیری می باشد و باید مسئله ثابت شود. جهت اطلاع و مشاوره حقوقی و یا پیگیری در محاکم دادگستری صرفاً به ""دفتر وکلای دادگستری شهرتان"" مراجعه نمایید و از مراجعه و مطرح کردن اسرار پرونده و زندگی خود در دفتر موسسات حقوقی و داوری و کارکنان آن ، جداً خودداری نمایید.

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
اگر شاهد دارید شکایت افترا کنیدو نتیجه میگرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورت ادله محکمه پسند و اثبات آن بله

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير. در صورت اثبات ادعا امكان پذير است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

معمولا هویت شان افشا نمی شود که قابل شکایت باشد