مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید بنده در تاریخ 1399/12/25 تصادف کردم و وسیله نقلیه فرار کرد حکم دادگاه من در تاریخ 1400/11/30 امسال آمد و صندوق خسارت بدنی محکوم به پرداخت دیه شد با این که حکم من به اجرای احکام نرفته و من در خواستی به صندوق بابت پول مراجعه نکردم وخودم مدارک را به صندوق تحویل ندادم ولی صندوق مبلغ کل دیه را بصورت تقریبی کامل به حساب دادگستری در تاریخ 1400/10/28 ریخته و فیش واریزی خود صندوق روی پرونده ام گذاشته با توجه به این که پرونده ام امسال به اجرای احکام میرود میتوانم دیه ام را یوم الدا کنم و به مبلغ 1401 بگیرم یا نه چون مبلغ دیه را قبل رای قطعی و اجرای احکام و سر خود ریخته اند
متشکرم از پاسخ گویی

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله قبل از سال جدید واریز میکنند تا مشمول دیه جدید نشود

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

با سلام رای شما قطعی بوده با واریز پول در واقع اجرای دادنامه منتفی میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قبل از سال جدید واریز میکنند تا مشمول دیه جدید نشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خبر دیه به نرخ سال 1400 پرداخت شده و شما می توانستید در سال 1400 دیه را اخذ کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر قبل از سال واریز شده است تا شامل دیه سال جدید نگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قطعی و پرداخت شده است و نمی توانید مطالبه به نرخ روز داشته باشید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

صندوق میتونه برای اینکه مبلغ پرداختیش زیاد نشه، دیه رو قبل حکم پرداخت کنه.
خیر نمیتونید بقیه دیه رو بگیرید.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،چنانچه در سال گذشته در نزد صندوق خسارات بدنی،مدارک مربوطه را تکمیل تقاضای دریافت دیه رانمودید،و یا رای در سال گذشته قطعی گردید،(که ظاهرا همینطوری باشد)واریزی صندوق مشکل قانونی ندارد والا صندوق باید بعد از قطعي شدن رای و مطابق با نرخ دیه در سال قطعی رای، پرداخت کند،ودر صورت تخلف صندوق،می توانیدبابت الباقی دیه،اموال صندوق را توقیف نمایید،

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دیه باید به نرخ روز پرداخت محاسبه گردد.