مشاوره حقوقی رایگان - استعمال تریاک در واحد

سلام ما یک همسایه داریم که در تمام زمان هایی که در خانه هست بوی تریاک شدیدی از پنجره نورگیر ما وارد اتاق من میشود ما یک نورگیر مشترک داریم و حتی زمانی که من در پنجره را هم میبندم بو به شدت وارد خانه میشود میخواستم بدونم راهی هست که از طریق قانونی همسایه خودمان را از کشیدن تریاک در اتاقی که با نورگیر ما مشترک هست منصرف کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بااداره مبارزه با مواد مخدر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در چنین مواقعی به پلیس 110 تماس بگیرید صورتجلسه شود و شکایت مزاحمت مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پلیس 110 تماس بگیرید صورتجلسه کنید و شکایت مزاحمت مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید .
بهتر است قبل از شکایت در صورت امکان دوستانه مشکل را حل و فصل نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

استشهادیه تهیه نمایید وتحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
به محض استشمام مجدد با پلیس110تماس بگیرید تا صورت جلسه شود و سپس به جرم مزاحمت طرح شکایت نماید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير. اگر از طريق صلح و سازش اين امر ميسر نيست مي توانيد تحت عنوان مزاحمت موضوع را پيگيري نماييد.

یک وکیل

تماس با 110و شکایت استعمال مواد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با پلیس 110 تماس بگیرید و سپس تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به ١١٠ و ستاد مبارزه با مواد مخدر ميگردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانید زمان مصرف با110تماس بگیرید