مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم پارکینگ های یک ساختمان با مشکل درگیری پارکینگ

با سلام
اگر مالک ساختمان که خود نیز در آن ساکن است، پارکینگی که دارای درگیری است و پارک خودرو در آن اصلاً امکان پذیر نیست(دارای تاییدیه شهرداری)، را به نام من بزند ولی در عمل برای پارک خودرو، فضای دیگری را در اختیار من قرار دهد و بابت آن فضا هم به من تعهد دهد که کسی ادعایی روی آن نداشته باشد، با فروش واحد شخص مالک و رفتن او از ساختمان خریدار می تواند آن تعهد را ملغی کند؟ لازم به ذکر است که آن فضا از نظر شهرداری به عنوان پارکینگ (به علت طول 4.7) متر مورد تایید نیست اما چون درب مجزا دارد و خودرو مستقیماً از کوچه وارد پارکینگ می شود، در عمل هم اکنون به عنوان پارکینگ مورد استفاده قرار می گیرد.
سوال دوم: آیا پارکینگ درگیر روی قیمت واحد موثر است؟ چند درصد

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

تعهدات مالک جلوی تخلفاتی ساختمانی و یا اختلافاتات با شهرداری را نمی گیرد