مشاوره حقوقی رایگان - چگونه حد و حدود هر یک از مالکان آپارتمان مشخص می شود؟

با سلام، در یک آپارتمان که پارکینگ و حیاط مشاع دارد
1-چگونه حد و حدود هر یک از مالکان آپارتمان مشخص می شود؟(آیا در صورتمجلس تفکیکی که اداره ثبت میدهد بطور کامل هست)
2- در اینجا هیچی قانونمند نیست یکی یک پارکینگ را استفاده اختصاصی می کند یکی که حق پارک ندارد پارک می کند و یکی دیگر حیاط را استفاده اختصاصی می کند. آیا راهی هست که یک مرجع قضایی از شورا یا دادگاه این صورتمجلس تفکیکی را به همه این مالکان تفهیم کند و تعهد گرفته شود که طبق آن عمل کنند. (نمی خوام خودم شخصا از همه اینها شکایت کنم )