مشاوره حقوقی رایگان - خودروی توقیفی

با سلام
خودروی جیلی دارم ک از سال 95 در پارکینگ است به علت لیزینگ بودن با پرداخت کل مبلغ بدهی خودرو رفع توقیف شد و من وکالت داشتم حالا جهت انجام ترخیص خودرواز پارکینگ ستاد ترخیص اعلام کرده که راننده حین توقیف باید باشه و گواهینامه و کارت ملی بیاره منم خودرو را ک در پارکینگ بود تعویض پلاک کردم و سند ب نام من خورد بازم میگن مدارک راننده حین توقیف باشه و یا برو دادگاه شکایت کن نامه دادگاه بیار
من چکار کنم ک ماشینم زوود در بیاد ؟؟؟
راننده حین توقیف نمیاد پول میخوهد چکار کنم و سریع بدون نیاز ب او در بیاد

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به شورای حل اختلاف مراجعه و دستور قضایی بگیرید