مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین دارای سند تک برگ

سلام من یه زمین داشتم با سند تک برگ رفتم شهرداری مجوز گرفتم برای ساخت تمام کارها انجام شد و ساختم حتی در مجوز ساختی که شهرداری بهم داده ابعاد که زده با سند برابر هستش /ساختمان غربی من مدرسه هستش وقتی من میخواستم شروع به ساخت کنم از شهرداری اومدن حدود یک متر عقب تر از دیوار مدرسه گفتن طبق سند و مجوز بساز حالا زمین پشتی من میخواد بسازه مالک اومده میگه یک متر وارد زمین شدی رفتم شهرداری میگه ملک عقب نشینی داره باید کمتر میساختی ولی پروانه ساختمان ونقشه ای که خودشون دادن ابعاد با سندم یکی هست الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، از شورای حل اختلاف قرار تامین دلیل با جلب نظر کارشناسی درخواست کنید که وضعیت ملک مشخص بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید در زمین خودتان ساخت و ساز کنید