مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ماشین خراب توسط خودروساز

سلام در ... ماشین ثبت نام کرده وپس 4ماه تاخیر تماس برای دریافت خودروازطرف نمایندگی 14اسفند1400رسید پس از تحویل وخروج ازپارکنیگ ماشین خاموش شد ومن درماشین محبوس....نمایندگی حاضر به هیچ همکاری نشدبااینکه ازایرادمطلع بود ومیگفت من تحویل داده ام با ...یدک تماس گرفتم وعاقبت ماشین به پارکنیگ منتقل شد به حراست خودرو ساز شکایت کردیم که وسیله خراب بوده وراه به جایی نبردیم 25اسفند نمایندگی ضمن تماس اصرارداشت که ماشین درست نشده وتعمیردراینجامیسرنیست واصرارداشت که ماشین رابه تعمیرگاه مرکزی ببریید ومیگفت کمی ازمافاصله بگیرید ومجدد به ...یدک اعلام خرابی کنیدتاخودشان دوباره یدک کرده وببرنند که من نپذیرفتم ودرتعمیرگاه ماندزیراماشین دستکاری شده وقطعابهانه دستکاری غیرمجازرامیکردندوممکن بوددوباره محبوس شویم و....البته درتاریخ 15اسفند شکایتی در وزات صمت دادم ودرسامانه 135نیزثبت شکایت نمودم ولی معلوم چه زمانی رسیدگی شود مدل ماشین 1400است گارانتی وبیمه شخص ثالث تازمان تحویل به ضرر من وتعیطلات بدون ماشین ویک مدل هم افت سال که درواقع در1401تحویل واقعی خواهد شدخواهشنمدم راهنمایی ویاری بفرماییدچه کنم ؟آیاامکان تعویض وجوددارد؟درموردخسارتهای وارده چه بایدکرد؟متشکرم

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، اگر ماشین هنوز در تعمیر گاه هست سریعا یک قرار تامین دلیل از شورای حل اختلاف جهت گزارش وضعیت ماشین بگیرید و بعد اقدامات دادگاهی رو انجام بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل می توانید طرح دعوی کنید