مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات مشاعات و عدم پرداخت یکی از ساکنین

با سلام. جهت اتصال لوله فاضلاب ساختمان به اگوی شهری مجبور به من ه کاری و تعمیرات شده تیم. یکی از ساکنین به دلیل اینکه جای پارک ندارد هزینه تعمیرات را پرداخت نمی‌کند . روش برخورد با ایشان چگونه ممکن است؟ سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس اگر نتیجه نداد دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدیر ساختمان اظهار نامه برای مطالبه هزینه ها بدهد و اگر نتیجه نداد قطع انشعابات مشترک

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدیر ساختمان اول بهش اطهارنامه رسمی ارسال کند بعد طبق قانون تملک آپارتمانها با وی رفتار کند

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

با سلام ابتدایا با ارسال اظهارنامه توسط مدیر ساختمان قابل پیگیری است و بعد دادخواست مربوطه مطابق قانون تملک‌اپارتمانها طرح شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و درود
ابتدا مدیر ساختمان اظهار نامه ای برای مطالبه هزینه ها ارسال نمایند و در صورت عدم پاسخگویی مطابق با قانون تملک آپارتمان ها و قطع انشعابات مشترک اقدام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدیر ساختمان باید دادخواست مطالبه هزینه های ساختمان را به طرفیت همسایه اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر ساختمان می تواند بدوا اظهارنامه ارسال کند و اگر همکاری نکرد می تواند بابت هزینه ها دادخواست مطالبه وجه بدهد.
از طرفی می تواند نسبت به قطع انشعابات نامبرده نیز اقدام کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هزینه مشاعات با تمام مالکین است ومدیر ساختمان میتـواند با طرح داخواست هزبنه ها را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق شورا می توانید ایشان را ملزم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه دهید در صورت عدم نتیجه دادخواست مطالبه مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به طرفیت ایشان بعد از تعمیر و ارائه فاکتور و رسید دادخواست مطاابه وجه دهید. نداشتن جای پارک با تعمیرات اصلی در مشاعات که بر عهده مالکین است دو مبحث جدا ست و ایشان مسئول پرداخت سهم‌ خویش است.