مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
یه سوال داشتم از وکلای محترم
من مهریمو اجرا گذاشتم الان پروندم رفته اجرای احکام ولی میخوام مهرمو نگیرم از شوهرم چیکار کنم؟ نمیخوامم ببخشمش ولی نمیخوام بگیرمشم میخوام مث سابق مهریه داشته باشم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال اگر مهریه خود را نمی خواستید مطالبه نمائید برای چه اقامه دعوی نمودید و یک پرونده راکد به پرونده های متراکم قضائی اضافه نمودید؟! اگر بیش از 5 سال از تاریخ صدور اجرائیه عملیات اجرائی را تعقیب ننمائید اجرائیه بلا اثر تلقی می گردد و می باید مجددا تقاضای صدور اجرائیه نمائید .

یک وکیل

سلام. فعلا پیگیر پرونده نشوید. مهریه شما به قوت خود باقی است و هر زمان خواستید به اجرای احکام مراجعه و درخواست اجرای حکم مینمایید

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

با سلام.
میتونین هیچ اقدامی نکنین و صبر کنین و تقاضای اجرای حکم را ندهید در صورت تقاضا هم آن را اجرا نکنید.