مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام خسته نباشی
بنده دوازده سال زندگی کردم الان در حال طلاق هستیم آیا وسایلی که من خریدم مثل سرویس چوب یخچال ماشین لباسشویی به کی تعلق میگیره
بعداً تو این دوازده سال خوب تو زندگی تغییرات ایجاد میشه مثلاً تلویزیون جدید خریدم فرش خریدم با مبل وسایل دیگه الان این وسایل مال داماد میشه یا عروس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تمام جهیزیه متعلق به زوجه خواهد بود و اگر وسائلی را زوج خریداری کرده باشد و فاکتور خرید
داشته باشد متعلق به زوج خواهد بود
و زوجه باید دادخواست استرداد جهیزیه را مطرح نماید
و زوجه باید یا فاکتور خرید یا لیست سیاهه داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متعلق به مالک است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وسایلی را که داماد خریداری کرده متعلق به او است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که فاکتور خرید آن را ارائه نماید مربوط به شما خواهد شد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اموال متعلق به كسي است كه آنها را خريده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر چیزی که شما خریداری کرده وفیش دارید متعلق به شماست