مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا و وسایل خریداری شده منزل در زمان زوجیت

سلام من تصمیم دارم جدا بشم ((چون شوهرم یه مردیه که وابستگی فکری زیادی به خانواده اش داره و از نظر مالی به صورت پنهانی مدام به پدر و خواهر و مادرش پول میده و به مدت 25 سال پدروخودش دارن روی مغازه پدرم کار میکنن بدون اینکه تا حالا اجاره داده باشن و مدام بابت این مسئله بحث هست چون حاضر نیستن مغازه رو تخلیه کنن و با وجود اینکه پدرم سند تک برگ داره میخوان به زور و تحت فشار گذاشتن من مغازه رو پس ندن ))
1.شوهرم موقع عروسی به جز یه فرش و رختخواب و پتو چیزی نداشت و تمام وسایل جهیزیه من بود من خودم کار میکردم و از پولی که به عنوان خرجی میگرفتم یه سری وسایل مثل پرده جا کفشی و موکت تا روشویی برای دستشویی و از این چیزا میگرفتم. و همچنین ازش بعضی وقتا کم کم پول میگرفتم جمع میکردم و بعد از یک مدت مثلا یک سال با همین پولا تلویزیون و میزش و لوستر خریدیم بعد از چند سال اسپیلت خریدیم الان 10 سال از زندگیمون میگذره
پارسال به اصرار من یه فرش دست بافت 6 متری از پول شوهرم دادم بابام برامون گرفت امسال هم دو تا فرش دست بافت کوچیک باز به اصرار من خریدیم
حالا میخوام بدونم در صورت جدایی این وسایل بین زن و مرد تقسیم میشه یا نه ، چون من از نیازهای خودم گذشتم تا بتونم زندگیمو مرتب کنم
2.و صحبت دیگه راجع به هدایای زمان عروسیه ، طلایی که به عنوان هدیه و طلای عروسی به من دادن میتونن پس بگیرن ؟ اگر من بفروشمش یا عوضش کنم دیگه امکان استردادش وجود نداره؟
3. من در عقدنامه ام ذکرشده انتخاب محل زندگی با من باشه من چون شوهرم دست روم بلند کرده و چندین بار گفته برو میخوام یه جایی بگیرم برم
وسایلامو هم ببرم میخوام بدونم اون وسایلی که گفتم اگه ببرم شوهرم نمیتونه برام مشکل درست کنه؟
4 . در ضمن من یه پسر 5/5 سال دارم پسرمو میتونم با خودم ببرم اگر شوهرم نذاشت گفت اجازه نداری پسرمو با خودم ببرم چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طلاجات را میتوانید بفروشید تا استرداد ان ناممکن باشد وحضانت طفل تا هفت سالگی با شما می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اهمیت موضوع نیاز به بررسی مدارک است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما حق دارید طلاجات را بفروشید تا امکان استرداد رد شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
لوازمی که شما برای زندگی تهیه کرده اید قابل استرداد است. اما لوازمی که از پول شوهر تهیه شده متعلق به ایشان است .
هدایا قابل استرداد است ولی شما میتوانید آنها را به فروش رسانده و تبدیل کنید .
شما فقط حق انتخاب محل زندگی را دارید ، لوازم متعلق به خودتان که جزئی از جهیزیه به شمار میرود را میتوانید با خود ببرید .
اگر زنگی شما با جدایی مواجه شود حضانت فرزند تا هفت سالگی با شماست . اما میبایست از طریق دادگاه پیگیری کنید تا بعداً با مشکلی روبرو نشوید .
پیشنهاد میشود کار خود را به وکیل بسپارید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت وسایل منزل ، شما باید دادخواست استرداد جهیزیه را اقامه نمایید
و اگر شما فاکتور خرید داشته باشید ، وسایل متعلق به شما است
و اگر شما فاکتور خرید وسایل نداشته باشید شما باید لیست سیاهه جهیزیه تهیه و توسط چند نفر امضا بشود و به دادگاه ارایه نمایید و در دادگاه شما باید با ارایه مستندات و معرفی شهود
دعوا را اثبات نمایید

در مورد هدایای عروسی ، شما باید هدایا را انتقال بدهید و این موضوع را در دادگاه اثبات نمایید

و حضانت فرزندان هم تا 7 سالگی بر عهده مادر است
و

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
موضوع نیازمند گفتگوی متقابل می‌باشد ولی در عین حال حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر می‌باشد و پس از آن تا سن بلوغ با پدر می‌باشد مگر اینکه پدر به حکم دادگاه صلاحیت نداشته باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوالات زیاد است از طریق سایت تماس بگیرید بهتر است. در مورد حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر است وسایلی که ادعا دارید متعلق به شماست یا از طریق سیاهه و یا فاکتور و یا شهادت شهود قابل استرداد است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیاز مند هستید تک تک این پرونده ها به ترتیب بررسی شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
او ل اينكه در گرم نگهداشتن زندگي بيشتر تلاش فرماييد
دوم طلا و وسايل اختصاصي و جهيزيه شما متعلق به شماست
سوم فرزند تا هفت سالگي تحت حضانت شما مي باشد
عنداللزوم مشاوره فرماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جهیزیه را می توانید پس بگیرید در خصوص سایر اقلام اگر فاکتور یا دلیلی دارید که مالکیت آنها برای شماست به شما عودت داده می شود در غیر اینصورت ادعایی نمی توانید داشته باشید
هدایای عروسی بعد از ازدواج کاملا به مالکیت شما درآمده و همسر نمیتواند آن را پس بگیرد
در صورت بردن وسایلی که مالکیتی نسبت به آن ندارید احتمال شکایت از جانب همسر وجود دارد
حضانت پسر تا 7 سالگی با مادر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه فاکتور خرید دارید وسائل متعلق به شماست
در صورت فروش و تعویض طلا قابل استرداد نمی باشد
حضانت فرزند تا 7 سال با مادر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لوازمی که از پول شوهر تهیه شده متعلق به ایشان است .ولی جهیزیه شما مال شماست هدایا هم بفروشید تا قابلیت استرداد نداشته باشد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جهیزیه مطابق لیست سیاهه و یا فاکتور ها متعلق شما و قابل استرداد است. حضانت فرزند نیز تا 7سالگی با مادر است.
طلاجات در صورت فروش و یا تبدیل قابل استرداد نمی باشند

یک وکیل :

نیازمند بررسی مدارک و مستندات است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_ خیر
2_ می توانید بفروشید و مدرک فروش را نگه دارید
3_بردن وسایل ممکن است مشکل ساز باشد
4_حضانت تا 7 سالگی با مادر است و مشکلی ندارد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

باید استراتژی کلی دفاع
را در این زمینه دید . در صورت تمایل تماس بگیرید تا صحبت کنیم

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام در خصوص اجناس خریداری شده در صورتی که فاکتور بنام شما باشد و یا اثبات نمایید که شما خریداری نموده اید امکان استرداد وجود دارد. خیر هدایا قابل استرداد نیست مگر درصورت توافق 3 در مورد وسایل در صورتی ک فاکتور بنام شما باشد متعلق به شماست 4 حضانت فرزند تا 7سالگی با مادر است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید استردادجهیزیه انجام دهید و هم چنین در خصوص سایر لوازم هرچه که اختصاصی زن هسا برای زن و هرچه که مشترک است تقسیم میشود و در مورد هدایا چنانچه در حکم هبه باشد در صورت وجود قابل استرداد است پسرتون تا 7 سالگی پیش مادر است