مشاوره حقوقی رایگان - یارانه و حضانت

سلام منو همسرم سه سال پیش جدا شدیم و خانمم گفت حضانت رو بده به من تا از کمیته حقوق بگیرم و حضانت راخودم در دفتر ثبت دادم به همسرم و به خانه برگشت و یارانه را هم دادم،سرکار رفت و مخفیانه پول پس انداز کرد وتا 10 روز پیش که بحثمون شد خانه رو ترک کرد و بچه ها رو برد.
ایا من میتوانم حضانت را فسخ کنم.
و یارانه را برگردانم به حسابم.
برای وسیله های خانه هم میخواهد شکایت کند اما قبلا وسیله هارو برد و رسید گرفتیم و چندروز بعد برگرداند و رسید را من گم کردم الان چه میشود.
وسیله هایی که تو این 3 سال خریداری شده چ میشود.
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق فاکتور می‌توانی دادخواست مطالبه مال منقول دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست وکالت شما مورد بررسی قرار بگیرددر خصوص حضانت دادگاه محترم با کسی شوخی ندارد مصلحت فرزند را در نظر می‌گیرد در خصوص وسیله‌ها نیز اگر وسیله‌ها برای شما باشد خوب به شما تعلق خواهد گرفت در خصوص سایر موضوعات نیاز به بررسی بیشتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوالات قبل پاسخ داده شد در خصوص وسایل چنانچه فاکتور و یا شاهد دارید مشکلی نخواهید داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اقرار نامه محضری که درخصوص حضانت دادید را ببینم

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بنظر متعلق به زوجه خواهد بود مگر خلاف آن را ثابت نماييد