مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم وسایل منزل بعد از طلاق

سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم
اگر درخواست طلاق از طرف زوجه باشد. و 25 سال از ازدواج گذشته است.تمام وسایل منزل عوض شده باشند و زوج وسایل جدید خریده باشد بعد از طلاق زوجه میتواند همه ی وسایل منزل را برای خود ببرد؟نکته اینکه تمام وسایل را زوج خریده و وسایل مورد نیاز زندگی هستند مثل لباسشویی اجاق گاز یخچال و ...
ایا زوجه میتواند وسایل را برای خود ببرد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جهیزیه جز مایملک زوجه است و چنانچه عین آنها موجود باشد قابل استرداد است...

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
زوجه فقط حق استرداد جهیزیه ی خود را دارد ولاغیر. لوازمی که زوج خریداری کرده جزء جهیزیه محسوب نمیشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زوجه می تواند در خصوص جهیزیه خود طبق سیاهه مربوطه اقدام نماید و در صورت تلف یا خرابی و سپس نو شدن آن ها توسط همسر وسایل مذبور شما مسیولیتی ندارید

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

قبلا پاسخ داده شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
خير زوجه اموال اختصاصي خود را مي تواند ببرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طبق لیست سیاهه جهیزیه عروس باشد قابل استرداد است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر
جهیزیه زوجه تلف شده است و وسایل جدید در مالکیت شماست دادخواست اثبات مالکیت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوج فاکتور خرید داشته باشد وسایل متعلق به زوج است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لوازمی که زوج خریداری کرده جزء جهیزیه محسوب نمیشود و زوجه نمی‌تواند ببرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وسایلی به زوجه تعلق دارد که در سیاهه جهیزیه موجود بوده باشد اگر از بین رفته خیر

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر زوجه صرفا جهیزیه خود را طبق لیست سیاهه در صورت بقا میتوانند ببرند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زوجه به استناد مدارک می تواند دادخواست استرداد جهیزیه دهد و از طرفی زوج امکان دفاع در اینکه بخشی از وسایل متعلق به خود وی است با شهادت شهود و فاکتور دارد.