مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

سلام وخسته نباشین خدمت وکلای محترم چند روز پیش از طریق روزنامه رسمی و اداره ثبت شرکتها متوجه شدم که بدون اطلاع بنده از سال1393نام بنده در یک شرکت سهامی بعنوان بازرس اصلی ثبت شده ،این شرکت سهامی خاص بوده و دو آدرس شعبه طبق آگهی روزنامه دارد یکی در شهر خودم که مراجعه کردم وجود نداشت و آدرس دیگر دریکی از استان های جنوبی کشور .لطفا راهنمایی بفرمایین برای شکایت چکار باید انجام بدهم تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به گذشت زمان بیش از هفت سال مشمول مرور زمان کیفری شده است وصرفا از طریق حقوقی بی اعتباری وبطلان صورتجلسه و خروج خود از بازرس شرکت را باید درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید .
ممکن است که به جهت مرور زمان قرار موقوفی تعقیب صادر شود، به شعبه اعلام کنید که جدیدا متوجه موضوع شده اید تا مشمول مرور زمان اعلام نشود.
از طریق اداره ثبت شرکتها نیز می توانید موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا در مجمع عمومی
صورت جلسه خروج شما از شرکت مصوب و شخص جایگزین شما مشخص گردد و به اداره ثبت شرکتها محل ثبت شرکت اعلام تا ثبت و در روزنامه رسمی آگهی بشود
یا در دادگاه اقامه دعوا نمایید و

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام برای ابطال صورتجلسات دادخواست تنظیم نمایید چرا که شکایت کیفری امکان صدور قرار منع تعقیب وجود دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت مناسب طرح و اعلام کنید که تازه از وقوع جرم مطلع شدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جعلی صورت گرفته می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید در غیر اینصورت باید اظهارنامه ای جهت خارج کردن اسم خود بدهید و اگر اقدامی نکردند الزام آنها را از دادگاه بخواهید